Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Α' ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΛΕΛΕΙΚΑ ΥΠΑΤΗΣ

Η  Μ.Κ.Ε  ΛΑΜΙΑΚΗ  ΠΟΛΙΤΕΙΑ   ΤΕΧΝΟΧΏΡΟΣ   ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Οικολογίας ,διοργάνωσε  την Α΄ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ  ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ  στην Περιφέρειά μας  με τίτλο ΄΄Εντός και εκτός πόλεως''.

Στα εγκαίνια της εκδήλωσης που έγινε με την παρουσία πλήθους κόσμου στον τόπο Τεχνών ΄΄ΧΩΡΑ'' είχε μεγάλη επιτυχία και θα συνεχιστεί από 14 - 30 Ιουνίου 2010, αργότερα η έκθεση  θα μεταφερθεί στη Στυλίδα και τα Καμένα Βούρλα.

Το φθινόπωρο η έκθεση  θα περιοδεύσει  στις μεγάλες πόλεις της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στην έκθεση συμμετείχαν 15 καλλιτέχνες φωτογράφοι με (3 ) τρία φωτογραφικά έργα ο καθένας, έργα υψηλής αισθητικής και θέματα γενικού και ιδιαίτερου περιεχομένου, φύσης, γενικά πλάνα, φωτογραφίες studio, νεκρές φύσεις κ.α. και με φωτογραφίες μεγάλων διαστάσεων 100 Χ 70.

Το σκεπτικό της  ΛΑΜΙΑΚΗ  ΠΟΛΙΤΕΙΑ είναι να δημιουργήσει ένα θεσμό (ένα εικαστικό - αισθητικό - πολιτιστικό πλαίσιο) που να λειτουργεί ως δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στους πολίτες των 5 (πέντε) νομών της Περιφέρειάς μας και την νέα εθνική διαβαλκανική και ευρωπαϊκή πολιτιστική πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό η έκθεση θα ταξιδέψει σε όλες τις πρωτεύουσες των νομών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με απώτερο στόχο την εξαγωγή της και σε άλλες χώρες.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως ....30 Ιουνίου 2010
Στην έκθεση συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:
Δ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Π. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
Τ. ΒΟΓΙΑΣ
Γ. ΓΙΩΡΓΑΝΤΑΣ
Δ. ΖΕΡΒΑΣ
Θ. ΖΟΒΟΪΛΗΣ
Δ. ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΝΗΣ
Σ. ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΝΗΣ
Χ. ΚΑΤΣΑΡΟΣ
Ε. ΚΟΚΚΙΝΟΥ
Α. ΚΟΛΤΣΙΔΑ
Ρ. ΚΟΛΤΣΙΔΑ
Α. ΜΑΡΤΑΚΟΣ
Γ. ΜΟΝΑΝΤΕΡΟΣ
Γ. ΠΑΡΑΣ
Γ. ΦΩΤΟΥ


_MG_0125.jpg

_MG_0078.jpg  _MG_0081.jpg
_MG_0094.jpg _MG_0110.jpg 

pano lamiaki politeia_NEW.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου